Ruilen en retourneren

Artikelen kunt u retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst. *Op maat gemaakte artikelen (‘customised sets’ en alle vloerlampen) en afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

De verzendkosten en het risico van retourneren van de artikelen zijn voor uw eigen rekening. U kunt gebruik maken van iedere gewenste pakketdienst.

Hoe te retourneren:

Mocht u na ontvangst, uw bestelling willen retourneren of ruilen, stuur dan een email naar [email protected]  met vermelding van uw bestelnummer en of u het artikel wilt ruilen of retourneren.

U ontvangt van ons een retourformulier die u bij in de verpakking dient te voegen. Zonder dit formulier kunt u het artikel niet retourneren. Artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden

I AM BAZAAR kan alleen artikelen retour nemen die ongebruikt en onbeschadigd zijn. Het artikel dient op dezelfde manier verpakt te worden met beschermingsmaterialen zoals u het ontvangen heeft.

Ons retouradres is:

I AM BAZAAR

Van Ostadestraat 58-2

1072 TA Amsterdam

Nadat wij het geretourneerde artikel in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Bewaard u alsublieft het tracking nummer van uw verzending goed, mocht er iets misgaan met de verzending van het artikel terug naar ons, vragen wij bewijs van verzending/aankomst bij ons.

Bekijk ook de algemene voorwaarden van iambazaar.nl