Lamp Onderhoud

lampen onderhoud:

Onze Oosterse, Marokkaanse, Arabische, Egyptische, Filigrain Lampen en Woonaccessoires worden met de hand gemaakt in Cairo, Egypte.
De lampen worden gemaakt van metaal, messing of koperplaten. De platen worden in een vorm gebogen en daarna worden de gaatjes en patronen aangebracht. Als laatste wordt de lamp verzilverd.

U kunt de lampen schoonmaken met een zachte droge doek. Wrijf de lamp zachtjes op om stof te verwijderen.

Voor lichte aanslag of vingerafdrukken op de lamp kunt u ook zilverpoets gebruiken. Wrijf de zilverpoets zachtjes in met een droge doek.

U kunt ook schuurmiddel (zoals bv Cif) gebruiken om de lamp schoon te maken. Wrijf het zachtjes in en ga niet schrobben op de lamp. Wanneer de gaatjes in de lamp verstopt zijn, kunt u deze weer schoon maken met een tandenstoker of cocktailprikker.

Is uw lamp ligt beschadigd, dan kunt u de lamp onderhouden/restaureren met Sliver plater. Silver plater bevat puur zilver en restaureert, verzilverd en beschermt de zilverlaag op uw lamp. Gebruik hiervoor een schoon sponsje en wrijf het in op een klein oppervlak. Daarna met een schone droge doek uitwrijven.Herhaal de behandeling totdat de beschadiging hersteld is.

Winkel | Showroom | Over ons | Het verhaal van onze lampen