Ruilen en retourneren

Artikelen kunt u retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst (uitgezonderd de op maat gemaakte bestellingen en afgeprijsde artikelen).

De verzendkosten en het risico van retourneren van de artikelen zijn voor uw eigen rekening. U kunt gebruik maken van iedere gewenste pakketdienst.

Hoe te retourneren:

Mocht u na ontvangst, uw bestelling willen retourneren of ruilen, stuur dan een email naar info@iambazaar.nl met vermelding van uw bestelnummer en of u het artikel wilt ruilen of retourneren.

U ontvangt van ons een retourformulier die u bij in de verpakking dient te voegen. Zonder dit formulier kunt u het artikel niet retourneren. Artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd te worden

I AM BAZAAR kan alleen artikelen retour nemen die ongebruikt en onbeschadigd zijn. Het artikel dient op dezelfde manier verpakt te worden met beschermingsmaterialen zoals u het ontvangen heeft.

Ons retouradres is:

I AM BAZAAR

Van Ostadestraat 58-2

1072 TA Amsterdam

Nadat wij het geretourneerde artikel in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. Bewaard u alsublieft het tracking nummer van uw verzending goed, mocht er iets misgaan met de verzending van het artikel terug naar ons, vragen wij bewijs van verzending/aankomst bij ons.

Bekijk ook de algemene voorwaarden van iambazaar.nl